Wil jij met ons aan de slag voor jouw merk?

Er zijn verschillende manieren om samen met ons te werken aan jouw merk.
Zie hieronder onze menu kaart, heb je vragen dan horen we graag van je!
Zie hiervoor onze CONTACT pagina svp.

1. Inspiratie sessie

Jij legt je probleem voor, ik lees mij in en bereid mij voor. Daarna gaan we samen een dagdeel lang sparren waarbij ik je prikkel, voorbeelden aandraag en tot nadenken aanzet. Gegarandeerd ga je geïnspireerd daarna ermee aan de slag. (En anders kan ik je helpen)

Locatie: Harderwijk
Investering: Eur 295,- excl. BTW

2. Live branding canvas sessie

Samen geven we invulling aan het live branding canvas, kompas voor je authentieke merkverhaal. Daarna kun je zelf aan de slag met een goede basis voor je merkontwikkeling. (En anders kan ik je helpen)

Locatie: Harderwijk
Investering: Eur 595,- excl. BTW

3. Ambitie sessie

Jij omschrijft je ambitieuze doel, ik lees mij in en bereid mij voor. Daarna gaan we samen tweemaal een dagdeel lang whiteboard sessie houden, met pauzes hoor, waarbij je vertrekt met een soort blauwdruk voor je ambities. Deze vaak meerdere opties ga je daarna zelf uitwerken. (En anders kan ik je helpen)

Locatie: Harderwijk
Investering: Eur 995,- excl. BTW

4. Loyaliteitsmeting

Vanuit een concreet, persoonlijk en zorgvuldig proces ga ik met jouw klanten in gesprek. Ik kies er bewust voor om deze gesprekken fysiek te voeren. Hierdoor krijg ik een compleet en waarheidsgetrouw beeld van hoe jouw klant naar je organisatie kijkt. Hieruit volgt een advies rapportage voor optimalisering van de merkbeleving.

Locatie: Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden)
Investering: Eur 2.490,- excl. BTW (o.b.v. 6 klanten)
Eur 4.450,- excl. BTW (o.b.v. 12 klanten)

5. START ME UP

Complete huisstijl inclusief fotoshoot, teksten t.b.v. eenvoudige WordPress website (one-pager)
Oplevering: Binnen 14 werkdagen (op basis van onze planning en volledige medewerking)

Investering: Eur 4.950,- excl. BTW
Opties: op aanvraag en als meerprijs

Op basis van een op maat gemaakte offerte zijn de volgende projecten mogelijk:

6. Ontwerp en realisatie voor een beursstand met of zonder marketingcommunicatie plan
7. Ontwerp en realisatie van een commercieel interieur of display project
8. Social media beheer
9. Training “scoren met je beursdeelname” op basis van het gelijknamige boek
10. Interim projectmanagement tbv merkbeleving -en management

Nieuwsgierig hoe we dit voor jouw onderneming kunnen laten werken?