STANDBOUW

FIRST PEOPLE

Ons vertrekpunt is altijd de essentie van jouw merk, bedrijf en met wie je op welke wijze wil communiceren. We gebruiken hiervoor het unieke Live Branding Canvas. Met een mix van onderzoek, creativiteit en ervaring ontwerpen we vervolgens een prikkelend concept. Een brand space met een onderscheidende uitstraling, uiteraard met huisstijl garantie. Ook begrijpen we heel goed dat je pas echt tevreden bent als je beursstand iets oplevert. Daar houden de ontwerpers dan ook rekening mee vanaf de start.

THEN SQUARE METERS

In navolging van het visuele concept organiseren we de productie van je beursstand als merkomgeving van a tot z. Wij hebben kennis van materialen en kennen de veiligheidseisen, de logistieke uitdagingen en de mensen die kunnen helpen. We zorgen, o.a. door nauwe samenwerking met partners uit ons netwerk, voor een soepele en optimale realisatie. Wij voegen waarde toe door premium projectmanagement met prettige en open communicatie en volledig inzicht in de planning. Op deze manier managen we tijdens het hele (bouwkundige) proces de voortgang en de gewenste kwaliteit. Natuurlijk nemen we jou zaken uit handen, maar belangrijker is: we geven je hiermee kostbare tijd en afgesproken kwaliteit terug.

BEURSCOMMUNICATIE

Als primeur in Nederland hebben wij nu een tool voor het valideren van je beurscommunicatie middels machine generated eyetracking.

Middels een getraind neuraal netwerk is het nu via ons mogelijk om heel snel je beurscommunicatie te testen op waar de bezoeker naar zal kijken.

Deze extra validatie slag zorgt voor een betere en effectievere beursstand.
Je ontvangt een heatmap die een kijk indicatie (zekerheid van 90-92%) over je creatieve uiting geeft.

 

Grohe Nederland

GKN

Trustpilot

ISM ECOMPANY

Nieuwsgierig hoe we dit voor jouw onderneming kunnen laten werken?