Marketing en branding voor ambitieuze ondernemers die willen (door)groeien met een sterk en aantrekkelijk merk.

“we love to build, especially relationships!”

Spoken deze vragen weleens door je hoofd?

  • Hoe kan ik harder groeien met mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik voor een stabiele stroom aan klanten?
  • Hoe kan ik mijn onderneming onderscheidend maken
  • Is mijn merk identiteit nog wel van deze tijd?

Herkenbaar? Dan ben je startklaar om te gaan investeren in je branding en business
en daarmee dus jouw toekomst!

Wij bouwen aan jouw merk met inzet van gedragsontwerp en toegepaste creativiteit gebaseerd op bewezen succesvolle communicatie principes.

We vergroten de effectiviteit van je merkcommunicatie. Zorgen voor minder marketing verspilling,
voor blijere klanten en voor een hoger bedrijfsresultaat. En we houden dit simpel toepasbaar, beloofd.

Resultaat voor jou is dat er meer grip ontstaat op succesvolle uitkomsten in marketing en branding. En dat je merk voor je gaat werken. De grootste winst is dat je de juiste tijd om te ondernemen weer terugkrijgt.

Dit doen we geleidelijk en altijd samen. We starten vanuit de kern en zorgen voor een authentiek fundament voor optimale merkbeleving in al je uitingen. Dit doen we vanuit ons unieke live branding canvas.

Merk fluisteraar

Noem ons maar je persoonlijke ‘merk fluisteraar’ of beter nog “merk gids’ want het is en blijft jouw merk. Geen online programma dus maar persoonlijk, met oog voor jou en je bedrijf regisseren we alles rondom je merk om het sterk en aantrekkelijk te positioneren. We werken alleen met ondernemers die langdurig en authentiek hun merk willen neerzetten en klanten willen aantrekken vanuit de kracht en de oplossingen die ze bieden voor een klant. Dus wil je een quick fix dan hoef je niet verder te lezen.

Weten, Voelen, Doen

Bedenk wat je wilt wat mensen weten, voelen en doen nadat ze met jouw dienst, product, service of met jou persoonlijk contact hebben gehad. Neem 4 situaties als “touch points”; bijv. na het bezoeken van je website, bedrijf of beursstand, nadat ze je hebben gesproken op een netwerkbijeenkomst, wat klanten zeggen tegen hun vrienden over jouw dienst, product, service of jezelf. Deze oefening maakt je bewust welke indruk je wilt maken en wat voor soort relatie je wilt opbouwen met je klanten op langere termijn.


Reviews

Betrokken geweest bij:

Naked Espresso Maker | Heerlijk Harderwijk | GA! Harderwijk | Implacademy | Wijncirkel

null

Egon van de Kamp

null

Suzanne Morsch

null

Bernard Klaassen

Ik begrijp dat het een grote stap is en ik wil niet dat je overhaast een beslissing neemt dus laten we eerst even kennismaken. Heb je interesse om met mij te werken aan je merk dan plan ik graag een vrijblijvende afspraak met je in.

Menu