Brands & Spaces logo

Expolinc

Brands & Spaces is trotse distributeur van Expolinc. Expolinc staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve presentatiesystemen. Of je nu een compacte stand of een complete beurswand nodig hebt, Expolinc heeft de perfecte oplossing voor elke situatie. Wij bieden de beste beurs- en presentatiewanden voor professionele en flexibele presentaties.

Standbouwsystemen

Met Expolinc Frame en Light Frame haal je de nieuwste technologie in huis. Creëer enkel- of dubbelzijdige presentatiewanden, of zelfs een beursstand met afsluitbare berging. De optie voor ingebouwde LED-verlichting (Light Frame) zorgt voor een verbluffend effect. Bouw wat je wilt met deze veelzijdige systemen!

Expolinc Classic & Light Frame

Custom Collection met Pop-Up Magnetic

Custom-Collection-met-Pop-Up-Magnetic

Presentatiewanden

Onze presentatiewanden bieden een indrukwekkende visuele impact en zijn eenvoudig op te zetten. Kies uit:

  • Fabric system: flexibele staanders en verschillende vormen voor maatwerk. Deze wanden zijn lichtgewicht en snel op te zetten, perfect voor dynamische presentaties.
  • Pop-Up Magnetic: snel op te zetten met magnetische verbindingen. Dit systeem biedt stevigheid en een naadloze visuele presentatie, ideaal voor frequente op- en afbouw.
  • Soft Image: naadloze visuals voor een indrukwekkend effect. Perfect voor het tonen van grote, doorlopende afbeeldingen zonder onderbrekingen

Pop-Up Magnetic

Pop-Up-Magnetic

Expolinc Classic & Light Frame

Fabric System

Fabric-System

Balies en Counters

De balies en counters die wij leveren, bieden opbergruimte en een professionele uitstraling voor beurzen en evenementen:

  • Case & Counter: multifunctioneel en draagbaar. Dit systeem dient zowel als transportkoffer als toonbank, wat zorgt voor efficiëntie en gemak.
  • Soft Image Counter: aantrekkelijke presentatie. Snel op te zetten en biedt een visueel aantrekkelijke plek voor klantinteractie.
  • Stand-Up Counter: stevig en snel op te zetten. Ideaal voor beurzen, deze counter biedt stabiliteit en een professionele uitstraling.

Fold-Out Counter

Case & Counter

Case & Counter

Light Frame Counter

Light Frame Counter

Instore producten

Professionele presentatiesystemen voor instore gebruik:

  • Flat Base Magnet Frame: elegant en makkelijk te wisselen. Biedt een stijlvolle manier om je visuals te presenteren en is eenvoudig aan te passen.
  • Info Stand: voor duidelijke en toegankelijke informatie. Perfect voor winkels en showrooms, biedt een overzichtelijke en professionele presentatie van informatie.
  • Panel Base: stevig en veelzijdig. Ideaal voor het presenteren van panelen en biedt stabiliteit en flexibiliteit.

Flat Base Magnet Frame

magnet-frame

Info Stand

InfoStand

Panel Base

PanelBase