Brands & Spaces logo

Beursstand

Een succesvolle beursstand van Brands & Spaces

Bij Brands & Spaces ontwikkelen we beursstands met als doel om jouw impact op evenementen zoals beurzen en congressen te maximaliseren. Dit bieden we aan voor zowel grote merken met ervaring op beurzen als voor merken die nieuw zijn in de wereld van beurzen. Ons doel is om jou de ervaring en ondersteuning te bieden die nodig zijn om jouw beursstand tot een succes te maken.
Valantic teamfoto
ISM Ecompany beursstand

Waarom een aantrekkelijke beursstand belangrijk is

Op een drukke beursvloer is het belangrijk om de aandacht van bezoekers te trekken. Een aantrekkelijke beursstand met opvallende elementen zoals kleuren, verlichting en visuele displays helpt om potentiële klanten naar de stand te lokken.

Op de beurs zijn vaak concurrenten actief die allemaal de aandacht van dezelfde bezoekers proberen te trekken. Een aantrekkelijke beursstand helpt om te onderscheiden van de concurrentie.

Een aantrekkelijke beursstand activeert bezoekers om de stand te betreden en deel te nemen aan gesprekken of demonstraties. Dit biedt de exposant de kans om direct in contact te komen met potentiële klanten en relaties op te bouwen. 

Merken die wij helpen groeien

Wat is een goede beursstand?

Een goede beursstand bestaat uit een combinatie tussen design, functionaliteit en merkidentiteit. De beursstand moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook de boodschap van het bedrijf of merk op de bezoeker overbrengen. Functionaliteit is belangrijk om interactie tussen bezoeker en exposant te stimuleren. Daarnaast moet de beursstand eenvoudig te plaatsen zijn. Het is ook belangrijk dat de stand flexibel is, zodat deze kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende beurzen en evenementen. Tot slot moet de beursstand consistent zijn met de huisstijl van het merk, zodat bezoekers de link leggen tussen de stand en het merk. 

Valantic 02
Valantic 03

Een beursstand van Brands & Spaces

Bij Brands & Spaces begrijpen we dat een goede beursstand bepaald of een beursdeelname succesvol is. Dit vereist een combinatie van strategie, planning en uitvoering. Daarom bieden wij op maat gemaakte beursstands die perfect passen bij de doelstellingen. Met al onze ervaring begeleiden we het gehele proces, van conceptontwikkeling tot de daadwerkelijke realisatie op de beursvloer. We creëren beursstands die de unieke identiteit van jouw merk uitstralen en garanderen dat deze aansluit op de huisstijl.

Naast het ontwerp nemen we ook de volledige productie van de beursstand op ons. Met onze expertise in materialen, veiligheidsvoorschriften, transport en opbouw zorgen we voor een soepele en efficiënte uitvoering.

Ons premium projectmanagement staat garant voor een prettige en transparante communicatie gedurende het hele traject. We houden je constant op de hoogte van de planning en de voortgang, om zo de gewenste kwaliteit te waarborgen van strategie tot uitvoering. Met Brands & Spaces maak je van jouw beursstand een gegarandeerd succes. 

Wat zeggen onze klanten

I had the pleasure of working with Egon on several trade shows. Egon’s creative sense and sharp planning mindset make the process of first idea and drafts to final design and execution feel easy and smooth. Whenever facing unforeseen incidents or ad hoc requests, Egon is quick and smart is solving these!

Hendrik

Egon en team zijn betrouwbaar, gericht op details, punctueel en altijd bereikbaar – gebruik gemaakt van een mooie stand op de webwinkelvakdagen – hebben even gekeken de dag van te voren uit nieuwgierigheid, alles verliep top

Quinten

Met Brands & Spaces hebben wij meerdere jaren samengewerkt om een mooie beursstand neer te zetten voor onze events. De samenwerking is altijd prettig verlopen; Goede communicatie, denken in oplossingen, meedenken over het inrichten van de stand en het op- en afbouwen van de stand.

Met Egon zelf hebben wij altijd goed contact gehad. Mails en belletjes werden snel opgepakt en afspraken werden altijd nagekomen. We konden er blind op vertrouwen dat de stand netjes opgebouwd werd en aan alle verwachtingen voldeed.

Anouk

Waarom kiezen voor Brands & Spaces?

Met onze jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle beurservaringen, zijn wij een betrouwbare partner voor jouw beursstand. We combineren creativiteit, strategie en uitvoering om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt in de drukte van de beursvloer. 

Trustpilot beursstand 02

Contactformulier

Neem contact op

Klaar om je beursdeelname naar een hoger niveau te tillen? Neem direct contact op met Brands & Spaces en ontdek hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken en je merk te laten schitteren op de beurs.
Egon van de Kamp