Brands & Spaces logo

Beursdeelname

Zo zorg je voor een succesvolle beursdeelname

Bij Brands & Spaces richten we ons op het optimaliseren van jouw beursdeelname en het maximaliseren van jouw impact op evenementen zoals beurzen en congressen. Dit doen we voor grote merken mét beurservaring, maar ook voor merken waarvoor de beurswereld nieuw is. Wij bieden de expertise en ondersteuning die je nodig hebt om je beursdeelname tot een succes te maken.

Fokker beursstand 05
Valantic teamfoto

Waarom deelnemen aan een beurs?

Beurzen, congressen en evenementen bieden de kans om direct in contact te komen met je doelgroep. Een beurs is dan ook dé plaats om nieuwe klanten, contacten en partners te leren kennen. Een beursdeelname is dan ook een krachtige manier om je merkbekendheid te vergroten, leads te genereren, relaties op te bouwen en nieuwe markttrends te ontdekken.

Merken die wij helpen groeien

Een geschikte beurs vinden

Met honderden beurzen in Europa is de keuze voor je de juiste beurs vaak lastig. Daarbij moet rekening worden gehouden met de investering die benodigd is om de beursdeelname te realiseren. Denk daarbij niet alleen aan de kosten voor de standruimte, maar ook aan bijkomende kosten zoals standbouw, reis- en verblijfskosten, en marketingmateriaal. Het is daarom van belang om de juiste afweging te maken. Brands & Spaces beschikt over de juiste kennis en expertise. We bieden dan ook advies en ondersteuning bij het kiezen van de beste beurs voor jouw beursdeelname.
Valantic 02
Valantic 03

Wat wij bieden

Een succesvolle beursdeelname vereist echter meer dan simpelweg aanwezig te zijn. Een succesvolle beursdeelname draait om strategie, planning en uitvoering. Wij weten dat elke beursdeelname uniek is en specifieke doelen behaald moeten worden. Daarom bieden wij een maatwerkoplossing op basis van de doelen. Ons ervaren team begeleid het volledige proces, van conceptontwikkeling tot de uitvoering op de beursvloer. Wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk om jouw beursdeelname tot een succes te maken.

We ontwerpen een beursstand die perfect aansluit bij de unieke uitstraling van jouw merk, met onze garantie dat deze volledig in lijn is met jouw huisstijl.

Naast het ontwerp nemen we ook de volledige productie van de beursstand voor onze rekening, van a tot z. Met onze kennis van materialen, veiligheidseisen, transport en opbouw zorgen we voor een vlotte en efficiënte realisatie.

Ons premium projectmanagement staat garant voor een prettige en open communicatie, waarbij we je volledig op de hoogte houden van de planning en de voortgang van het project. Op deze manier waarborgen we de gewenste kwaliteit gedurende het hele traject van strategie tot uitvoering. 

Wat zeggen onze klanten

I had the pleasure of working with Egon on several trade shows. Egon’s creative sense and sharp planning mindset make the process of first idea and drafts to final design and execution feel easy and smooth. Whenever facing unforeseen incidents or ad hoc requests, Egon is quick and smart is solving these!

Hendrik

Egon en team zijn betrouwbaar, gericht op details, punctueel en altijd bereikbaar – gebruik gemaakt van een mooie stand op de webwinkelvakdagen – hebben even gekeken de dag van te voren uit nieuwgierigheid, alles verliep top

Quinten

Met Brands & Spaces hebben wij meerdere jaren samengewerkt om een mooie beursstand neer te zetten voor onze events. De samenwerking is altijd prettig verlopen; Goede communicatie, denken in oplossingen, meedenken over het inrichten van de stand en het op- en afbouwen van de stand.

Met Egon zelf hebben wij altijd goed contact gehad. Mails en belletjes werden snel opgepakt en afspraken werden altijd nagekomen. We konden er blind op vertrouwen dat de stand netjes opgebouwd werd en aan alle verwachtingen voldeed.

Anouk

Waarom kiezen voor Brands & Spaces?

Met onze jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle beurservaringen, zijn wij een betrouwbare partner voor jouw beursdeelname. We combineren creativiteit, strategie en uitvoering om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt in de drukte van de beursvloer. 

THE CONCEPT CREW - GKN AERO SPACE - MRO EUROPE-AVIATION WEEK 2021 - AMSTERDAM - STAND PHOTOGRAPHY #7146 (lr)

Contactformulier

Neem contact op

Klaar om je beursdeelname naar een hoger niveau te tillen? Neem direct contact op met Brands & Spaces en ontdek hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken en je merk te laten schitteren op de beurs.
Egon van de Kamp